Primer aniversari de la versió digital del Montònec

Editorial

A partir de la revista en paper "El Montònec de Font-rubí", plenament consolidada entre els veïns i que en l'any vinent 2020 farà el seu 30è aniversari, va sorgir la necessitat de fer un pas més i estar presents també en el món digital. Amb el suport i ajuda de l’ACPC (Associació Catalana de la Premsa Comarcal) de la qual formem part des de l’inici de la revista, es va poder construir aquest Web, la qual ens ofereix moltes possibilitats.

 

Després d’un període de disseny, de proves i de formació, a primers de juny de l’any passat ja teníem la WEB operativa amb domini propi a Internet.  www.montonec.cat.

 

No estem tan sols en la web, també tenim presència a les xarxes socials: Twitter a: @Rev_Montonec i Facebook a: Rev_Montònec de Font-rubí.

 

El creixement al llarg d’aquest temps ha estat constant. Pel que fa al contingut es va començar amb notícies i agenda i s’hi han anat incorporant d’altres seccions com les cartes, editorials, entrevistes, necrològiques i col·laboracions. En continguts encara podem créixer més, sobretot en l’apartat d’opinió i en la participació de les entitats i dels veïns/es.

 

Al llarg d’aquest temps també hem crescut en visites. Gràcies a l'efecte multiplicador de les xarxes socials arribem a molta gent. Tal com es pot veure en el gràfic dels darrers 3 mesos, el creixement ha estat sostingut i sobrepassem els 600 usuaris actius al mes.

En aquests 12 mesos s’han publicat 140 notícies, 80 actes a l’agenda. Cada setmana s’envia a 100 adreces de correu electrònic el butlletí setmanal amb les darreres notícies i activitats.

 

Des del Montònec us volem animar a seguir utilitzant aquesta eina.  Ens podeu fer arribar notícies per correu electrònic per a publicar-les a la web, però també podeu enviar-nos directament des de la web una carta o un acte per a l’agenda.

També hi ha la possibilitat de fer-hi col·laboracions periòdiques ja siguin d'opinió personal com adreçades a desenvolupar temes d'interès.

 

Tal com vam dir ara fa un any:

No ho podem fer sols; necessitem nous voluntaris

 “És un projecte amb molt de futur. Tot és nou i tot està per fer. Això ho està engegant el Montònec però no ho podem fer sols; necessitem nous voluntaris amb idees, opinions i ganes de fer gran aquesta iniciativa digital.”

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article