XIX Fira de Caça a Font-rubí

Organitzada per l’Associació Promotora de Fires de Caça del Penedès, aquest diumenge, el Bosc de Cal Maginet ha tingut lloc la dinovena edició de la Fira de la caça del Penedès

per Josep M. Rovira

Societat, Comarca

XIX Fira de Caça a Font-rubí
XIX Fira de Caça a Font-rubí | Roser Rigol

Com en les darreres edicions, l'èxit de participació, tant d'expositors com col·laboradors i de visitants ha estat molt bo.

La bellesa de l'indret, el bon temps, les grans ombres i la facilitat d'aparcament són uns bons aliats per atreure aquest gran nombre de visitants. Es pot dir que és una fira totalment consolidada i de referència en l'àmbit de Catalunya.

Venen expositors i visitants de tot Catalunya i també molts de fora. Podem estimar en unes 4000 les persones que hi han passat al llarg de tot un matí ple d'activitats de molt bon nivell.

Les principals activitats han estat les exhibicions amb els gossos, des de cadells fent el rastre del senglar, el treball amb cadells Tobies sobre conills i també una exhibició de rescat i salvament. L'activitat central és l'exposició de gossos de totes les races i mides amb la 11 exhibició de gossos de colles de senglar i moltes altres activitats més.

Possiblement la zona més concorreguda hagin estat l’espai per l’esmorzar, en què en moments puntuals ha quedat petit per l'elevada concurrència. Es van fer uns mil entrepans.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article