Taller sobre l’Assetjament Escolar

Organitzat per l’Empelt i amb el títol: “Bulling” Assetjament Escolar: Què hi podem fer? Va tenir lloc una Xerrada-Taller i Debat a càrrec de Patrícia de Andrés.

per Josep M. Rovira

Societat

Taller sobre l’Assetjament Escolar
Taller sobre l’Assetjament Escolar | Jordi Oyonarte

Aquest passat dissabte 21 setembre, s'ha realitzat al Centre “La Cooperativa” un taller-xerrada sobre l'assetjament escolar o 'bullying' com a tema central, a càrrec de Patrícia de Andrés, psicopedagoga de l’Institut Alt Foix i veïna de Font-rubí.

 

L'acte organitzat per l'Associació Cultural Empelt, va comptar amb una cinquantena d’assistents, majorment pares i també docents del món de l'educació.

L'explicació de la Patrícia va ser molt amena amb la utilització de tècniques participatives com el Kahoo i un taller sobre valors dels diferents actors: Assetjadors, Assetjats, i Observadors.

 

Tanmateix l'objectiu era conscienciar sobre aquesta problemàtica, donar unes simples pautes de detecció i actuació, i sensibilitzar un grup de pares per tal que si es donen casos, no hi hagi incomprensió i aïllament.

 

Aquest acte obre la programació de tardor-hivern de l'Empelt i va comptar com a novetat amb un servei voluntariat de Guarderia que va ser molt ben acollit amb una vintena de nens que van permetre assistir als seus pares a l'acte.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article