FONT-RUBÍ EXPERIENCE

Font-rubí Experience // @fontrubiexperience Guia de turisme digital

Ja fa tres anys que vam decidir començar un nou projecte anomenat Font-rubí Experience.

Es tracta d'una pàgina pública d'Instagram amb el nom @fontrubiexperience on, durant tot aquest temps hem aconseguit fer un recull de més de 200 fotografies cedides per algunes veïnes i veïns, conjuntament amb fotografies fetes per la mateixa organització.

Font-rubí és un municipi que està modernitzant-se molt ràpidament, i nosaltres no volíem perdre l'oportunitat de comunicar-vos tots aquests canvis mitjançant les xarxes socials.

I què comuniquem exactament? Doncs actualment podríem desglossar el contingut de la pàgina en 2 blocs.

1. Natura: El 90% de la pàgina està dedicada a la fauna, la flora, el paisatge i l'arquitectura del municipi, ja que el nostre interès principal és fer èmfasi en cuidar i respectar aquesta natura que ens envolta, aconseguint així evitar un canvi climàtic que cada vegada ens està afectant més, i la vegada, preservar l'estètica per a poder continuar gaudint d'activitats com la fotografia, el ciclisme, o l'excursionisme, entre altres.

2. Cultura: Tot i ser un municipi petit, a Font-rubí tenim una gran quantitat d'entitats que s'ocupen de preservar la riquesa cultural del municipi. També és la nostra intenció donar-les a conèixer explicant què representen pel poble.

Durant els pròxims mesos tenim ganes de crear i sumar nous continguts, sempre evolucionant al ritme del municipi, sense quedar-nos enrere.

Per això animem a que ens seguiu i en feu ressò perquè tot Font-rubí, el Penedès i Catalunya, puguin veure, venir i gaudir el nostre municipi. Si ens voleu ajudar, podeu etiquetar les vostres imatges a l'Instagram amb el hastag #fontrubiexperience.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article