El Montònec digital

Editorial
Editorial

Editorial

Després de 28 anys d'edició de la revista en paper, ara fem un pas més

 i som presents, també, en el món digital.

Hem creat aquesta revista digital: www.montonec.cat per tal d’ésser presents, també, en el món de les noves eines digitals i arribar a un públic més ampli i divers. En cap cas pretenem substituir la revista en paper.

 

Ser presents a la Web ens permetrà de poder oferir d’altres informacions del dia a dia (o setmanals) que ara queden fora de la revista perquè han perdut interès després de la pausa de dos mesos entre edició i edició. També podrem donar serveis com divulgar l'agenda d'activitats del municipi, els horaris i les adreces d'interès de serveis públics com el metge, el transport, la deixalleria..., etc.

 

L'eina la tenim, és molt potent i versàtil, però falta omplir-la i fer-la servir. És per això que us demanem col·laboració. En primer lloc per a difondre aquesta nova pàgina web a tot el vostre entorn d'amics i familiars i perquè ens feu arribar informació sobre qualsevol tema, activitat, notícia, opinió, comentari..., etc. que creieu oportú que siguin publicats.

 

Aquest servei és totalment gratuït i obert a tothom. Volem créixer a poc a poc i ampliar l'àmbit d'actuació de la web a tota la comarca (inclús al del territori Vegueria Penedès) i no limitar-nos tan sols a Font-rubí. Evidentment Font-rubí sempre serà l'eix central, dins del cercle informatiu com és la comarca.

 

També volem ser presents en d’altres plataformes. De moment, ens podeu trobar ja a Twitter: @Rev_Montonec. I si comptàvem amb joves que ens volguessin acompanyar en aquest nou projecte, podríem ser també en d’altres xarxes socials.

 

Un nou projecte amb molt futur. Tot és nou i tot està per fer.

 

 

 

Com podeu veure és un projecte amb molt de futur. Tot és nou i tot està per fer. Això ho està engegant el Montònec però no ho podem fer sols; necessitem nous voluntaris amb idees, opinions i ganes de fer gran aquesta iniciativa digital. 

Animeu-vos!!!

 

llaç grocPer últim, no volem deixar de reiterar, tal com ho va fent la nostra revista, i en aquest primer editorial de la web, el nostre rebuig a l'actual situació en què es trobem els presos polítics de Catalunya i els seus exiliats. I això pel sol fet de posar unes urnes per a la lliure expressió dels catalans respecte al seu futur i per defensar pacíficament llur projecte de país. En aquest cas, la justícia espanyola està actuant d'una manera partidista i molt poc independent del poder executiu. Només cal constatar com és de diferent el tracte que reben els exiliats, pels mateixos fets posats aquí a judici,  a la resta de països d'Europa on han acudit.

 

El Montònec i la immensa majoria de veïns de Font-rubí tenim les idees molt clares sobre aquesta situació. No deixarem mai de denunciar-la i d’animar tothom a prendre’n consciència.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article