Joan Marc Galimany candidat al Congrés en les eleccions del 28 d'abril

Per primera vegada un veí de Font-rubí ha estat designat a formar part a una de les llistes en les votacions estatals al Congreso de Diputados a Madrid.

per Redacció

Política, Comarca

Joan Marc Galimany amb Carles Puigdemont
Joan Marc Galimany amb Carles Puigdemont

Aquest dimecres el Butlletí Oficial de l'Estat ha publicat totes les llistes que concorreran a les pròximes eleccions estatals a celebrar el 28 d'abril. Per la circumscripció de Barcelona i en la llista de Junts per Catalunya hi trobem a Joan Marc Galimany Bonaterra en el número 12. Llista que està encapçalada per Jordi Sánchez, Laura Borràs, Míriam Nogueras i Ramon Tremosa.

 

Les llistes són confeccionades pels més alts òrgans de direcció dels partits i es força habitual que hi hagi discrepàncies entre els possibles candidats a l'hora de designar l'ordre de la llista. En Junts per Catalunya aquestes discrepàncies han estat molt visibles i al final, el Consell Nacional del Partit Demòcrata ha donat llum verda a les llistes integrant gent del PDECAT, la CRIDA i independents sota el nom de Junts per Catalunya.

 

En Joan Marc Galimany, que ha estat regidor de Cultura i Joventut a Font-rubí des del 1999 fins al 2011 i fins el 2015 regidor de Patrimoni, Turisme i Noves tecnologies i Conseller del Consell Comarcal, va ser escollit pels militants com a representant del PDECAT pel Penedès. Posteriorment, el Consell Nacional del Partit Demòcrata va acordar que aniria en el número 12 per Barcelona. És un lloc molt destacat fruit de què el partit ha valorat la importància de la Vegueria Penedès.

Segons les enquestes i resultats d'eleccions anteriors val a dir que pràcticament no té opcions a què sigui escollit com a diputat al congrés, però sí haurà de defensar la candidatura de Junts x Catalunya al Penedès.

Comentaris

Xavier Lluch Font-rubi
1.

Molt content que en Marc representi la Vagueria Penedès en les llistes de juntsxcat una persona implicada en el municipi, la comarca i el país. Molta sort i tot el meu soport.

Comenta aquest article