Junts per Catalunya presenta les seves candidatures a Font-rubí

El Conseller Puigneró participarà a l'esmorzar popular i posarà llum sobre el futur de xarxa de fibra òptica

per Redacció

Societat, Política

Junts per Catalunya presenta les seves canditatures a Font-rubí
Junts per Catalunya presenta les seves canditatures a Font-rubí

La llista per les municipals de JuntsxCat, encapçalada per Xavier Lluch, ha organitzat pel proper diumenge 14 d'abril, una botifarrada popular a La Cooperativa. L'actual alcalde presentarà la llista de candidats que encapçalaran el quart projecte que vol liderar. Lluch, que es va incorporar l'any 2007 guanyant per majoria absoluta una contesa electoral molt disputada, ha revalidat dos mandats més, actualment només amb l'oposició d'ERC. Les primeres eleccions, que la coalició JuntsxCat ha de defensar, són les del 28 d'abril al Congrés dels Diputats. En aquest cas, de manera excepcional, el candidat de les comarques de l'Anoia, Alt Penedès i Garraf serà Marc Galimany, ex-regidor i cap de l'equip local del PDeCAT a Font-rubí. Galimany serà número 12 per les llistes de Barcelona, encapçalades per Jordi Sánchez i Laura Borràs.

"Marc Galimany i Xavier Lluch defensaran les seves candidatures i, en el cas del conseller Puigneró, també aclarirà les expectatives sobre la xarxa d'alta velocitat mitjançant fibra òptica"

L'acte es celebrarà a la sala d'actes de la Cooperativa. Per 5 € els assistents podran esmorzar pa amb tomàquet i botifarra, cava, cafè i postres. Tot seguit, Marc Galimany i Xavier Lluch defensaran les seves candidatures i, en el cas de Puigneró, Conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat, també aclarirà les expectatives sobre la xarxa d'alta velocitat mitjançant fibra òptica, que podria ser una realitat ben aviat a Guardiola.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article