El senador Bernat Picornell i les diputades Rut Ribas i Lluïsa Llop assisteixen a un col•loqui a Font-rubí

Política

El senador Bernat Picornell, les diputades Rut Ribas i Lluïsa Llop i  Josep M. Sala en el col•loqui
El senador Bernat Picornell, les diputades Rut Ribas i Lluïsa Llop i Josep M. Sala en el col•loqui

El passat divendres 5 d’abril una trentena de  font-rubinencs i font-rubinenques van assistir a un acte-col·loqui amb el senador Bernat Picornell i les diputades Lluïsa Llop i Rut Ribas al restaurant Cal Pau Xich.

L’acte va ser presentat per Josep Maria Sala, el candidat a l’alcaldia d’Esquerra Font-rubí que va remarcar la necessitat de que “l’independentisme en general i Esquerra Republicana en particular tinguin el màxim de força possible a totes les institucions des dels ajuntaments fins a Europa passant pel Parlament de Catalunya i el front de Madrid”.

A preguntes del públic el senador i les diputades van anar resolent diversos dubtes del públic.

La diputada pel Penedès Lluïsa Llop va remarcar que “la repressió cap a l’aposta del poble català per la independència no s'aturarà sinó que augmentarà d’intensitat” i que en conseqüència “cal que ens reforcem per ser més i més forts”.

Per això en paraules del senador Picornell hem de “convèncer a cada cop més sectors de la societat de que la millor eina per aconseguir els seus objectius en el camp dels drets socials és la República Catalana”.  Va remarcar l’aposta per eixamplar la base entesa com “convèncer a aquelles persones que tot i ser d’esquerres encara no aposten per la independència però que davant de la nul·la possibilitat de reforma d'Espanya poden veure la resposta a les seves inquietuds en el projecte independentista”.

La diputada del Jovent Republicà Rut Ribas va aprofitar per negar les acusacions de Ciutadans sobre que el Parlament està tancat. Va reconèixer que “el govern de la Generalitat és dèbil degut a que no té majoria absoluta” però va negar l’afirmació de Ciutadans remarcant que “s’està treballant amb moltes noves lleis i veurem bons resultats aviat”.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article