Aquest dissabte hi haurà el lliurament de la XXIII edició dels Premis Literaris del Montònec

L'acte inclou també una breu homenatge a la figura de Pompeu Fabra i la lectura d’un guio sobre vocabulari penedesenc i font-rubinenc. Expressions el llenguatge col•loquial, sempre curioses i divertides.

per Redacció

Cultura i festes

XXIII edició dels Premis Literaris del Montònec
XXIII edició dels Premis Literaris del Montònec

El dissabte 27 d'abril, a les 7 de la tarda, a la sala d’actes del Centre recreatiu “La Cooperativa”, es lliuraran els premis del concurs literari de la Revista Montònec. Hi haurà dues categories escolars: cicle mitjà i cicle superior.

 

A l’inici d’aquest acte es farà homenatge a la figura dePompeu Fabra presentant un power point sobre la seva vida i obra, escrit per Neus Faura, i la lectura d’un guio sobre vocabulari penedesenc i font-rubinenc, escrit per Josep Faura.  Serà llegit per les noies Arianna i Sira Oyonarte  i els nois Jalal i Ni, en el paper d’estudiants; més Àngels Cererols, com a professora i la participació de Guillem Villaroya.

¡¡¡ No hi falteu !!!

Pot ser molt interessant per a tots que coneguem la figura del “geni ordenador de la Llengua”, de vegades només coneguda per la Tele, quan en parla, així com reconèixer les expressions que fem servir a Font-rubí en el llenguatge col·loquial, sempre curioses i divertides.

 

En el document annex hi podeu trobar el recull de totes les obres presentades en l’anterior edició del premis literaris.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article