Última actuació del XXI Cicle de Cava Jazz

El dissabte 11 de maig finalitza el XXI Cicle de Cava Jazz, aquesta vegada amb un espectacle de luxe: la unió de The Hanfris Quartet & Oriol González Crazy Trio.

per Redacció

Cultura i festes

Última actuació del XXI Cicle de Cava Jazz
Última actuació del XXI Cicle de Cava Jazz

The Hanfris Quartet  és un grup vocal masculí format el 2009. Ha guanyat 3 vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop, ha intervingut en diversos programes de TV, ha estat artista convidats a Oh Happy Day (TV3) i en infinitat de festivals, auditoris, nacionals i internacionals.

En aquesta ocasió The Hanfris Quartet es presenten molt ben acompanyats per l’Oriol González Crazy Trio. Junts creen un show on es barreja l’espectacularitat del barbershop amb l’energia del jazz. La seva proposta dinàmica recull versions de rock&roll, estàndards de jazz, swing, musicals, pel·lícules de Disney, temes en català i peces pròpies. L’humor, la subtilesa i fins i tot el ball són algunes de les armes d’aquest septet, que venen a Guardiola de Font-rubí per donar una nova visió al panorama del jazz de casa nostra.

El concert serà a les 11 de la nit, a la Sala d’Actes del Centre recreatiu “La Cooperativa”de Guardiola de Font-rubí. Les entrades es poden aconseguir a taquilla mitja hora abans de l’hora d’inici del concert. Adjunto cartell amb tota la informació.

 

THE HANFRIS:

Gener SalikrúLíder

Jordi ForcadellTenor

Joan BertrandBaríton

Adrià SevillaBaix

 

CRAZY TRIO:

Oriol González -  Bateria

Ariel Vigo -  Saxo Alt

Jordi Griso -  Teclat Hammond

 

Ho patrocinen:

CAVES 1+1=3 (U MES U FAN TRES)

FLECA ÒSCAR MARQUÈS

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article