FESTES DE SANT ISIDRE, del 10 al 19 maig de 2019

S’acaba de publicar el programa de les festes amb activitats per a totes les edats. Aquí trobareu el detall de cada activitat, el programa complet

per Josep M. Rovira

Cultura i festes

FESTES DE SANT ISIDRE, del 10 al 19 maig de 2019
FESTES DE SANT ISIDRE, del 10 al 19 maig de 2019

Programa complet  AQUI

Les festes són organitzades per l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes de Font-rubí. Com és habitual, una gran varietat d’entitats han organitzat actes dins d’aquest programa d’actes ric i divers. És el cas de l’AMPA de l’Escola Font-rúbia, l’Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí, l’Associació de la Gent Gran, l’Escola Font-rúbia i la Societat del Ball. Les festes compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

El primer acte es durà a terme el divendres 10 de maig amb el taller L’EXPERIÈNCIA FEMENINA I L’ESPAI PÚBLIC: UNA PREOCUPACIÓ CINEMATOGRÀFICA, a càrrec de la cooperativa d’iniciativa social Drac Màgic. Es tracta d'un cinefòrum sobre els debats feministes al cinema i a la TV. Visionarem algunes narratives de resistència i analitzarem algunes representacions d’experiències femenines al carrer, desmuntant mites i tòpics. L’acte és gratuït, cal inscripció prèvia i es durà a terme a 8 del vespre al Centre recreatiu “La Cooperativa”.

El dissabte 11 de maig, a les 9 del matí, a l’Escola Font-rúbia s’ha organitzat la jornada participativa IMAGINEM UN NOU PATI A L’ESCOLA. Serà una jornada oberta a tota la comunitat educativa per a millorar el pati de l’escola. S’instal·laran un sorral i uns espais d’equilibri.

El mateix dissabte també es durà a terme la última actuació del XXI Cicle de Cava Jazz, amb THE HANFRIS QUARTET & ORIOL GONZÁLEZ CRAZY TRIO. El concert serà a les 11 de la nit, al Centre recreatiu “La Cooperativa” i és patrocinat per les Caves 1+1=3 (U més u fan tres) i la Fleca Òscar Marquès.

Les Festes de Sant Isidre continuen el divendres 17 de maig amb un dels actes estrella del programa: L’ESPECTACLE DE CIRC “AQUÍ NO HI HA NINGÚ”, a càrrec de la companyia Desastrosus Cirkus. Es tracta d’un còctel de circ, on l’humor, l’enginy i la destresa uneixen una seqüència de números de malabars, monocicle, trapezi i altres sorpreses. L’activitat serà a ¼ de 4 de la tarda, a l’Espai Jove La Barraca (en cas de pluja, s’ubicarà a la Pista Poliesportiva) i serà oberta a tots els públics, gratuïta i sense inscripció prèvia.

El dissabte 18 de maig hi haurà diversos actes: el tradicional CAMPIONAT DE TRUC a 2/4 de 4 de la tarda, a la Sala d’Actes del Centre recreatiu “La Cooperativa”. L’activitat té un cost de 7,00 euros i les inscripcions s’obriran en el mateix espai 30 minuts abans. A més, els joves podran pintar una paret del poble amb el TALLER DE GRAFITI, que es realitzarà a les 5 de la tarda, a l’Espai Jove La Barraca. L’activitat és gratuïta amb inscripció prèvia. Finalment, a 2/4 de 8 del vespre, a l’Auditori del Centre recreatiu “La Cooperativa” hi haurà la PROJECCIÓ DE LA PEL·LÍCULA “BOHEMIAN RHAPSODY”. L’ activitat és gratuïta i no cal realitzar inscripció prèvia. La pel·lícula no és recomanada per a menors de 12 anys. Hi haurà crispetes!

 

Les festes de Sant Isidre finalitzaran el diumenge 19 de maig. A 2/4 d’1 del migdia, a l'Església de Santa Maria de Bellver, hi haurà la MISSA CANTADA amb la participació de l’Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí. Per acabar, a les 8 del vespre, a la Pista Poliesportiva, el BALL DE SANT ISIDRE posarà punt i final a les festes amb l’Orquestra Sakatà.

Recordem que durant el mes de maig es podrà visitar l’EXPOSICIÓ “JASMINE SCHOOL” cada dilluns, dimecres i divendres, de 5 de la tarda a 8 del vespre, a l’Espai Jove La Barraca. És un recull fotogràfic que ens transporta a la realitat de les persones migrades a Grècia i que ens mostra el projecte autogestionat i de solidaritat “Jasmine School”.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article