La Gent Gran de Font-rubí

Informació de les seves activitats: festa del soci, canvis en la Junta, excursions, campionat de truc, ....

per Redacció

Societat

La paella de l'1 de maig
La paella de l'1 de maig

El dia 1 de maig, l'associació de la Gent Gran de Font-rubí, va celebrar la festa del soci. Hi van assistir més de 100 persones, entre les quals es trobaven els regidors municipals.

El dinar va ser una colossal "paella" elaborada pel nostre veí sr. Salvador; hem de lloar el nostre cuiner pel bé que l'ha feta. Dir també que el Salvador porta anys elaborant la paella de l'1 de maig.

També s'ha fet el reconeixement del veí més gran, que en aquesta ocasió ha recaigut en el company Joan Tomeu, amb 95 anys complets. La presidenta de l'Associació, Montserrat Llopart i el sr. batlle, Xavi Lluch, han adreçat unes paraules als assistents. La festa es va tancar amb l'actuació musical de Paris la Nuit.

 

Canvis en la junta de l'Associació de la Gent Gran.

Els companys, Joan Galimany i M. Àngela Roca, deixen el seu càrrec, després de diversos anys treballant molt i molt bé en benefici dels veïns i, especialment, en favor de la gent gran. Des de la nova junta volem agrair-los la seva dedicació i el bon exemple que ens han donat. S'incorporen Ramon Grimau i Toni Tarrío, amb molta il·lusió i ganes de fer-ho bé. Siguin benvinguts.

 

En la junta permanent de la Gent Gran del Consell Comarcal, deixen els seus càrrecs Pilar Bayó i Àngela Roca. D'incorporen a la Permanent comarcal Fina Rossell i Toni Tarrío. Agraïm la dedicació i la feina feta per part de la Pilar i de l'Àngela.

 

Altres activitats

Excursions. Tanmateix, l'Associació de la Gent Gran té programades 10 excursions durant l'any 2019. La darrera ha sigut el 25 d'abril amb destí al Matarranya, amb visita a la Fresneda i Valderrobles i la següent serà el 16 de maig als cingles de Mont-roig del Camp (La Noguera), a Camarasa (central hidroelèctrica) i el pantà de St. Llorenç de Montgai. Les següents seran el 13 de Juny a l'Estany St. Maurici i el 18 de Juliol a la Costa Brava.

 

Teatre -L'11 de maig anem al Teatre a Barcelona, per veure l'obra Oh Mami! En el teatre Borràs.

 

Truc - El 18 de maig, dins del programa de les festes de Sant Isidre, se celebrarà el campionat de truc, al Centre Recreatiu.

 

Dinar d’aniversari -El 16 de juny, al restaurant Can Güell de Guardiola.

 

MostrActiva,-  El 4 de Juliol a Vilobí s'inaugurarà la MostrActiva. Animem a tots els veïns i veïnes a visitar aquesta mostra dels treballs fets per la Gent Gran de tota la província.

 

Des de la Junta us volem animar a participar en totes les activitats que s'organitzen per a la Gent Gran: excursions, caminades, teatre, truc, cursos, tallers, xerrades, trobades amb altres casals, etc.

 

Ànim, participar-hi és vida.

Trobar-se amb els teus veïns i amics és molt saludable

Seguirem informant.

 

Toni Tarrío, vocal de la Junta de l'Associació de la Gent Gran

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article