Esplèndida actuació dels “The Hanfris Quartet” per tancar el XXI Cicle de Cava Jazz.

El grup vocal The Hanfris, molt ben acompanyats pels músics de “l’Oriol González Crazy Trio”, van oferir una excel•lent nit musical

per Josep M. Rovira

Cultura i festes

The Hanfris Quartet & Oriol González Crazy Trio
The Hanfris Quartet & Oriol González Crazy Trio

Ahir la nit va finalitzar el XXI Cicle de Cava Jazz amb un concert de luxe. Per una banda teníem tres grans músics, bateria, saxo i piano, del grup Oriol González Crazy Trio i per l’altre costat quatre veus masculines dels The Hanfris Quartet.

Aquest grup vocal masculí format el 2009, ha guanyat 4 vegades la medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop, i ha participat en infinitat de festivals, auditoris, nacionals i internacionals. Per si sols ja eren una garantia d’èxit.

Però en aquesta ocasió The Hanfris Quartet van actuar molt ben acompanyats per l’Oriol González Crazy Trio. Junts van oferir un show propi, dinàmic i amb molta interacció humorística amb el públic. Van interpretar temes molt variats, des d’estàndards de jazz fins a rumba catalana.

Els organitzadors en aquesta edició XXI edició del Cicle de Cava Jazz, han volgut donar una nova visió al panorama del jazz de casa nostra i l'actuació d'ahir n'era un molt bon exemple. Totes les 5 actuacions del cicle d'enguany han estat per a grups i formacions que van molt més enllà del que molts entenem com a Jazz.

Per la resposta del públic en cada actuació, es pot dir que els organitzadors ho han aconseguit plenament la seva fita.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article