Finalitza la campanya electoral a les eleccions municipals i europees

En aquesta campanya per a les eleccions municipals hem tingut com a novetat l'ús massiu de les xarxes socials per part dels grups polítics.

per Josep M. Rovira

Societat, Política

Aquesta nit s'ha tancat oficialment la campanya electoral a les eleccions municipals i europees de diumenge. Campanya que s'ha ajuntat amb la campanya de les anteriors eleccions estatals pel que s'ha fet molt llarga per a tothom.

 

En aquesta campanya per a les eleccions municipals, les dues formacions que es presenten a Font-rubí: Junts per Font-rubí i ERC de Font-rubí, li han dedicat molts esforços i mitjans.

-Han fet el tradicional porta a porta per fer arribar en mà, els seus respectius programes electorals a cada casa.

-Han posat els cartells pels carrers i barris, enguany amb més cartells i molts d'ells més grans.

-Han convocat els veïns i veïnes a assistir als seus mítings electorals.

 

Però el fet diferencial d'aquesta campanya ha estat l'ampli ús que han fet de les xarxes socials com Twitter, Facebook, Instagram i WhatsApp. Han inserit imatges individuals dels integrants de les llistes, fotografies del grup realitzades amb l'ús de drons i també han compartit per primer cop vídeos.

 

Junts per Font-rubí va fer el seu míting ahir vespre en què van parlar  diferents membres de la candidatura. Primer per donar suport a la candidatura Europea encapçalada per Carles Puigdemont, i a continuació per explicar part de l'acció de govern feta i desglossar les propostes electorals per als propers 4 anys. L'acte va incloure el visionat de vídeos, entre ells el vídeo gravat per tots els integrants de la llista amb les propostes de campanya, que podeu veure aquí (Vídeo JxCat).

 

ERC de Font-rubí van fer el seu míting el passat diumenge al matí. Els diferents membres de la llista d’ERC en aquestes eleccions municipals van anar presentant les seves propostes electorals per als propers 4 anys. Van donar suport a la candidatura Europea encapçalada per Oriol Jonqueres i van acabar amb la projecció del seu vídeo promocional gravat pels membres de la llista que podeu veure aquí (Vídeo ERC).

 

Tots dos actes van tenir una bona assistència de públic.

Ressaltar el to general de la campanya que ha estat molt correcte i respectuós entre les dues formacions polítiques.

 

Demà, tan aviat com coneguem els resultats de les votacions, us informarem àmpliament.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article