La Marranada de Guardiola de Font-rubí

El diumenge 16 de juny tindrà lloc la 4a edició de la cursa d’obstacles La Marranada al Parc de la Sitjota.

per Redacció

Cultura i festes

La Marranada de Guardiola de Font-rubí
La Marranada de Guardiola de Font-rubí

La 4a edició de la cursa d’obstacles La Marranada es realitzarà el diumenge 16 de juny al matí, al Parc de la Sitjota de Guardiola de Font-rubí. Es tracta d’un circuit amb diversos obstacles i per superar-los cal saltar, reptar, enfilar-se, mullar-se i enfangar-se.

Dues categories: els garrinets i les truges

Hi haurà dues categories: els garrinets, per a aquells/es nascuts/des entre el 2004 i el 2013; i les truges, pels nascuts/des fins al 2003 (inclòs). Els garrinets començaran a les 10 del matí i realitzaran la cursa en format no competitiu, fent el circuit per equips de 5 persones. D’altra banda, les truges començaran a les 12 del migdia, i el seu format serà una cursa de relleus, en equips de 4 persones.

Us podeu inscriure a la cursa fins al 12 de juny a pascualal@diba.cat, a l’Espai Jove La Barraca (Guardiola de Font-rubí) o a l’Ajuntament de Font-rubí. Els/les menors d’edat hauran de presentar una autorització dels pares/mares/tutors en el moment de la inscripció. Les inscripcions són limitades i es prioritzaran els equips per ordre d’inscripció.

Per participar en La Marranada és imprescindible saber nedar.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article