Constitució del nou Consistori

La Constitució del nou Consistori va ser ahir dissabte 15 de juny a les dotze del Migdia.

per Josep M. Rovira

Política

Constitució del nou Consistori
Constitució del nou Consistori

L'acte es va iniciar amb la formació de la mesa d'edat formada pel regidor de més edat, Sebastià Moya i pel de menys edat, Martí Càlix. A continuació tots els regidors van prometre el seu càrrec amb la fórmula establerta per la llei espanyola la qual fa referència a guarda la constitució, lleialtat al rei, etc. que llegia la secretaria. Com ha passat a pràcticament a tot Catalunya i ja ve sent habitual tots els regidors hi han afegit l'expressió per "imperatiu legal", però també moltes altres motivacions com: el suport als presos i preses polítiques i als exiliats i exiliades, treballar per una Catalunya prospera i lliure. Amb lleialtat al President de la Generalitat de Catalunya, per la república catalana... Etc

 

Podeu veure el vídeo de totes les promeses clicant aquí.

 

Tot seguit es va procedir a la votació per escollir alcalde amb el resultat previst de: 6 vots per a Xavier Lluch i 3 vots per a Josep M. Sala. El president de la mesa d'edat, va lliurar el bastó municipal i va proclamà alcalde al Sr. Xavier Lluch.

Un cop investit, l'alcalde va fer un discurs en què va començar amb agraïments a tots els veïns que van anar a votar, a tots els treballadors de la corporació per la gran feina que fan i al grup de Junts per Catalunya pel suport que ha rebut. Va fer una menció a tot el voluntariat del municipi per la seva gran tasca que fan i que l'ajuntament els ha d'acompanyar i també mantenir la cohesió social. També va renovar el compromís amb Catalunya i amb el President de la Generalitat per ser-hi quan se'ls reclami. Continuà dient que les campanyes electorals ja s'han acabat i ara toca treballar tots junts per a Font-rubí. Va acabar amb un emocionat agraïment a la seva família.

 

Podeu veure el vídeo del discurs clicant aquí.

 

L'acte, que va compta amb força assistència de públic va acabar amb la tradicional fotografia a les escales de l'ajuntament i amb una copa de cava per a tothom.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article