El Consell Comarcal aprova al•legacions al Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera

Les al•legacions es van aprovar per unanimitat de tots els grups comarcals del Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

per Redacció

Comarca

El Consell Comarcal aprova al•legacions al Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera
El Consell Comarcal aprova al•legacions al Pla Director Urbanístic d’Infraestructures de la ròtula Martorell-Abrera

El dijous 20 de setembre es va celebrar Ple ordinari del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Un cop debatuts i aprovats els diferents punts del ordre del dia, el Ple va continuar amb el torn d’informacions de la Presidència, en el qual el president va informar que el dimarts 9 d’octubre, a la tarda, es farà una presentació pública dels treballs del Pla Territorial de la Vegueria Penedès al Fòrum Berger Balaguer de Vilafranca.

 

Tot seguit, el Ple va prendre coneixement de la renúncia al càrrec de conseller comarcal de Lluís Caldentey, del Partit Popular, que ha estat ininterrompudament conseller des de 1999. El president, Xavier Lluch, en nom dels diferents grups polítics comarcals, va agrair la seva dedicació al Consell Comarcal i a la política durant tants anys.

 

Aprovat per unanimitat de tots els grups comarcals.

Per acabar, es va aprovar pel procediment d’urgència un últim punt de l’ordre del dia: la presentació d’al·legacions a la proposta del Pla Director Urbanístic d’Infraestructures per a la ròtula Martorell-Abrera, del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, en el sentit que no es consideri cap traçat de la B-40 dins el PDUI, sinó que aquesta planificació es produeixi en el marc del Pla Territorial de la Vegueria Penedès. Les al·legacions també demanen la previsió d’un espai per planificar la variant ferroviària per Igualada i l’encabiment d’una plataforma intermodal de transferència del transport entre tren i carretera. Aquestes al·legacions es van aprovar per unanimitat de tots els grups comarcals.

 

El president, Xavier Lluch, va remarcar la importància d’haver arribat a un acord en el si del Consell Comarcal i va agrair a tots els grups polítics el fet d’haver estat capaços de trobar el consens en aquest tema cabdal per a la preservació del territori.

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article