La Mitja Marató de l’Espirall torna a Guardiola

Després que l’edició del 2017, el circuit de la Mitja Marató fos cap a la Granada, enguany ha tornat al circuit clàssic de Vilafranca a Guardiola.

per Josep M. Rovira

Esports, Comarca

Primer corredor masculí, primera corredora femenina, Fran Paton, Josep Olivella
Primer corredor masculí, primera corredora femenina, Fran Paton, Josep Olivella

 

La Mitja Marató de l'Espirall dóna resposta a una de les demandes més populars per part dels corredors: la recuperació del circuit clàssic cap a Guardiola, un recorregut 100% Penedès que porta als participants a gaudir de paisatges entre vinyes. Això s’ha traduït en una inscripció rècord amb 800 atletes, el màxim establert per l’organització.

 

La 39a edició de la Mitja Marató de l’Espirall d’aquest diumenge 18 de novembre és la més antiga de totes les mitges vigents a Catalunya. Com a novetat s’ha fet una cursa familiar “passejada” entre Vilafranca i Les Cabanyes.

 

 

El circuit té una distància homologada de mitja marató (21,097Km) per la Federació Catalana d'Atletisme. És un recorregut 100% asfalt amb anada i tornada a Guardiola de Font-rubí.

 

Com a participants locals, que sapiguem, hi havia Fran Paton i en Josep Olivella.

 

 

Comentaris

CERUTTI JEAN-CLAUDE RIEUX-VOLVESTRE
1.

Magnifique résumé de la réunion des deux comités de jumelage et superbe marathon,amitié à toute la population de FONT RUBI !!!!!!! ou je serais Mercredi 23/11

Comenta aquest article