Martí Càlix, nou secretari de finances de les joventuts d’esquerra

El regidor de l’Ajuntament de Font-rubí Martí Càlix és escollit Secretari Nacional de Finances i Administració de les Joventuts d’Esquerra Republicana.

per Redacció

Política

Martí Càlix, nou secretari de finances de les joventuts d’esquerra
Martí Càlix, nou secretari de finances de les joventuts d’esquerra

El passat cap de setmana les Joventuts d’Esquerra Republicana han celebrat el seu 28è Congrés Nacional a Vic. Durant les jornades, que han concentrat prop de 500 joves, s’ha aprovat una ponència organitzativa i s’han renovat diferents òrgans com la permanent nacional.

El regidor de l’Ajuntament de Font-rubí Martí Càlix Tarrida ha estat escollit com a Secretari Nacional de Finances i Admisitració dins el nou equip encapçalat per Pau Morales.

Nascut el 1996 Càlix actualment és estudiant de Direcció Comercial i ADE  i assumeix  aquesta responsabilitat després de diverses responsabilitats a nivell local i regional dins del Jovent Republicà entre les quals destaca la secretaria d’organització de la federació Penedès-Anoia.

 

El nou full de ruta que proposa el Jovent Republicà

 

Un dels documents aprovats al 28è Congrés Nacional del Jovent Republicà és una proposta de resolució que exigeix a tots els actors polítics una negociació estratègica per fer efectiva la República així com arribar a acords per construir un mur sòlid antifeixista i antirepressiu davant les vulneracions de drets que vivim.

 

El document, que va més enllà de la retòrica, planteja els diferents àmbits en què l’independentisme ha d’augmentar la seva força per “per invertir la correlació de forces envers l’Estat i ser capaços de fer valer la voluntat popular”. Aquets fronts són l’augment de les complicitats internacionals, un municipalisme republicà més fort, més polítiques republicanes a les institucions, una forta presència al carrer i promoure l’afiliació cap a un sindicalisme estudiantil i laboral nacional i de classe.

 

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article