Asfaltat del camí de la Font

El camí que fa de límit de terme entre Font-rubí i Vilobí s'ha reasfaltat.

per Josep M. Rovira

Societat, Comarca

Asfalt del camí de la Font
Asfalt del camí de la Font

La setmana passada van tenir lloc les obres de reasfaltat del camí de la Font des de l'encreuament amb la carretera BV-2127 a Bellvei, fins al camí de Grabuach a Ca la Clara.

 

En ser aquest camí límit entre els municipis de Font-rubí i de Vilobí, les obres han anat a càrrec del Consell Comarcal de l'Alt Penedès. El cost total de l'asfaltat del camí ha estat d’uns 42.500 € que el Consell Comarcal l’ha finançat amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.

 

Aquest camí ja va ser asfaltat fa diversos anys i li calia un reasfaltat, ja que tenia molts pedaços pel pas de serveis com el clavegueram, ...

 

Dins d'aquest pla de camins comarcals del Consell Comarcal fa un mes i mig que es va arreglar l'asfaltat de la Carrerada des de la cruïlla dels pujols fins a la Carretera C-15.

Gran part d'aquest tram és un camí mitger entre Font-rubí i la Granada. Aquí l'aportació econòmica també era d'uns 40.000 €, però no era suficient per tornar reasfaltar tota la carretera pel que es van fer els trams més malmesos com la pujada dels Pujols.

 

 

Comentaris

Laurea Rigol Segura Guardiola de Fontrubi
1.

Sort que tenen uns que els reasfaltan el cami, i uns altres que tenim un a 100 mts. de la Plaça de l'ajuntament on i pasan hasta 70 vehicles diaris, ens mengem la pols.

Comenta aquest article