IV CROS DE GUARDIOLA DE FONT-RUBÍ

Avui al matí ha tingut lloc el IV Cros Escolar de l’Alt Penedès a Guardiola en el parc de la Sitjota.

per Redacció

Esports, Comarca

IV CROS DE GUARDIOLA DE FONT-RUBÍ
IV CROS DE GUARDIOLA DE FONT-RUBÍ

El Consell Esportiu de l’Alt Penedès dins del JESPE, Jocs Escolars del Penedès organitza cada any un cros comarcal en cinc poblacions.

1r: 20 d'octubre: Els Monjos

2n: 25 de novembre: Escola St. Josep de Vilafranca

3r: 2 de desembre: Guardiola de Font-rubí

4t: 13 de Gener: St. Quintí

5è i final comarcal : 20 de gener St. Cugat

Enguany a Guardiola hem tingut el tercer cros en un dia radiant i amb molt bona temperatura per la pràctica de l’esport.

Aquesta festa atlètica ha estat tot un èxit de participació d’alumnes de la majoria d’escoles de la comarca. El parc de la Sitjota és un  indret immillorable per la celebració d’aquest cros escolar.

Les inscripcions, que es fan just abans de les curses, són totalment gratuïtes i poden participar alumnes nascuts entre el 2005 i  2015.  Les curses estan adaptades a cada categoria i van des dels 100 metres pels més petits fins als 2400 metres pels més grans.

Hi han hagut trofeus pels tres primers classificats de cada cursa i al primer atleta local que no estigui entre aquests tres primers, exceptuant les baldufes que han tingut tots medalles. Tots els participants que no han pogut pujar al podi, també han tingut una medalla commemorativa.

L’organització ha estat des de la regidoria d’esports de l’Ajuntament de Guardiola de Font-rubí, conjuntament amb l’Escola Esportiva Municipal, i amb el suport del Consell Esportiu de l’Alt Penedès. A més han tingut la col·laboració d’empreses com Fundació Ametller, Griferia TRES, Fleca Òscar Marques, Cal Serra, Cal Pau Xic, Vilallum, entre d'altres.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article