V Concert Solidari

Concert amb artistes de Font-rubí organitzat per a l’Associació de Joves de Font-rubí amb fins benèfics.

per Josep M. Rovira

Societat, Cultura i festes

Concert Solidari
Concert Solidari

Ahir dia de Sant Esteve, va tenir lloc el 5è Concert Solidari a càrrec d’artistes de Font-rubí. L’esdeveniment, organitzat per l’Associació de Joves de Font-rubí, tenia com a objectiu final recaptar diners per la Cooperativa d’acció social “ACTUA SCCL” de Vilafranca del Penedès.

 

A les set en punt la sala d’actes del Centre Recreatiu “La Cooperativa” ja estava plena de gom a gom. Els més de 200 assistents van poder gaudir de tota classe d’actuacions musicals, còmiques i també de teles acrobàtiques.

En Joan Rigol, col·laborador habitual, juntament amb el jove Pau Romero feren de presentadors i de còmics alhora tot animant l’entretemps d’una actuació a una altra.

Pau Romero i Joan Rigol

Cal destacar que el nivell artístic sol ser molt alt però possiblement enguany ha estat un dels millors.  Més de vint artistes, molts de casa però també algun de convidat, van passar per l’escenari a oferir un petit tast del què saben fer. En total van ser dues hores de concert.

 

Entre el preu de l’entrada i el recaptat en el sorteig de la Paneraka (tres paneres), creada a partir de les donacions d’empreses i comerços locals, es van aconseguir recaptar un total de 1364 euros.

 

L’Associació de Joves de Font-rubí agraeixen a tothom qui va ajudar a la recaptació, i un especial agraïment als artistes, que actuen sempre desinteressadament, als comerços locals i a l’Ajuntament de Font-rubí pel suport rebut.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article