La Cavalcada de Reis en una nit màgica a Guardiola

Desenes de nens i nenes de Font-rubí han seguit aquest dissabte 5 de gener la Cavalcada de Reis 2019.

per Josep M. Rovira

Societat, Cultura i festes

Reis 2019
Reis 2019

Els Reis Mags d’Orient, Melcior, Gaspar i Baltasar, juntament amb el seguici reial format per patges a peu i a cavall i les tres carrosses il·luminades, arribaren puntualment a la seva cita anual amb els més petits.

Després de travessar el centre de Guardiola envoltats de molts infants tot repartint caramels, foren rebuts per l’alcalde al peu de l’Ajuntament. Des del balcó, han rebut les claus del poble de mans de l'alcalde, Xavier Lluch, per poder obrir totes les cases i deixar els regals. l'alcalde ha agraït a Melcior, Gaspar i Baltasar que un any més siguin a Font-rubí i els ha dit que "tots els nens s'han portat bé". La benvinguda de l'alcalde s'ha acabat amb un desig per aquest any 2019 "compartim tots plegats amb un desig de pau, de treball, de justícia i sobretot de llibertat".

A continuació, amb les seves carrosses van dirigir-se cap al Centre Recreatiu, La Cooperativa per rebre tots els nens i nenes un per a una i donar-los ja el primer regal.

 

En total es van repartir unes 200 joguines i és tirar 30 kg de caramels

 

Enguany a Catalunya la Cavalcada estava marcada per l'adhesió a la campanya #BaltasarDeVeritat, que Font-rubí fa anys que ja porta a terme.

 

El divendres la cavalcada de Guardiola va tenir una llarga publicitat no esperada a RAC1. En el programa el Món a RAC1, en el moment de fer les previsions del temps a la carta entre els tertulians va sorgir el nom de Guardiola de Font-rubí que molts no coneixien pel que van demanar que truques algú de Guardiola i ho van fer el Jordi Farré i l’alcalde Xavier Lluch.  Podeu escoltar tot l’àudio en el document annex.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article