7a EDICIÓ DE LA CURSA DE MUNTANYA I 2a EDICIÓ DE LA CAMINADA DE L'ENCANTADA DE FONT-RUBÍ

Nota de Premsa de l'organització

per Redacció

Esports

Foto Arxiu 2018
Foto Arxiu 2018

El pròxim 24 de març del 2019 tots els aficionats a córrer i a caminar per la natura, que vulguin conèixer millor el Penedès, tenen una data assenyalada a Font-rubí, on es celebrarà la 7a edició de la Cursa de Muntanya i 2a Caminada de L'Encantada de Font-rubí.


Com l'any passat, hi haurà dues curses (una cursa curta de 12 km i una més llarga pels més agosarats de 25 km). També hi haurà la 2a. Caminada pel Municipi de 12,5 km.


El recorregut és molt distret, ja que s'inicia al nucli de Guardiola de Font-rubí, recorre alguna de les barriades del municipi, vinyes, muntanya, boscos, vistes espectaculars, rierols amb salts d'aigua inclosos i corriols preciosos travessant el municipi de Font-rubí.


Es disposarà de fins a 4 hores (per fer la cursa de 25 km) i de fins a 3 h (per a fer la cursa de 12 km),per la qual cosa s'espera tant la participació de corredors experimentats com de corredors novells. Hi haurà servei de cronometratge realitzat per Xipwin. Hi haurà també servei de dutxes i massatges al final de la cursa.


Amb la col·laboració de l'Ajuntament de Font-rubí, té com a filosofia principal la promoció de productes locals i de proximitat. Per això compta amb la col·laboració de diversos productors locals, tant pels avituallaments (4 punts de líquid, fruita i fruits secs) com pels obsequis per als participants. I per descomptat la tradicional i famosa botifarra de Guardiola en finalitzar la cursa per a recuperar forces.

També es disposarà de pàrquing i servei de guarda-roba al centre esportiu on els més petits i la resta de la família podran gaudir d'un espai d'animació i trobada amb els participants de la cursa.


La Cursa de l'Encantada formarà part de la VII Lliga de Curses de Muntanya del Gran Penedès.


Les inscripcions s'obriran el pròxim 19 de gener de 2019 fins al 22 de març de 2019, el preu de les inscripcions serà de 14 € per la cursa de 12 km, 18 € per la cursa de 25 km i 6 € per la caminada.

Aquestes es poden efectuar a :  http://encantadadefontrubi.blogspot.com.es/

 amb un límit màxim de 300 inscrits (200 a la cursa curta i 100 a la cursa llarga) i 200 inscrits a la caminada.

Us hi esperem!

 

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article