Festes de Sant Vicenç

Enguany els actes de celebració de la nostra festa major petita o d’hivern han estat repartits en dos caps de setmana.

per Josep M. Rovira

Cultura i festes

La Sardinada
La Sardinada

Enguany els actes de celebració de la nostra festa major petita o d’hivern han estat repartits en dos caps de setmana. El dissabte 19 començava amb el tradicional campionat de truc però aquest any els equips locals no van tenir sort i no es van poder endur cap dels dotze pernils que hi havia en premis.

A la nit, va tenir lloc l’inici del XXI Cicle de Cava Jazz, amb una gran actuació del grup vocal The Velvet Candles, tal com ja vam informar en l’anterior article.

 

En aquest cap de setmana han tingut lloc els actes centrals de la festa. Dissabte representació teatral, en el marc de la Roda de Teatre de l’Alt Penedès amb l’obra de teatre El marquès del firal, escrita pel vilafranquí Ramon-Bernat Mestres a càrrec del grup teatral dels Xicots de Vilafranca.

El marquès del firal  és una comèdia del gènere negre en cinc actes. És una obra amb moments divertits i molt cínica, també irreverent. Els actors feren una bona interpretació dels seus personatges però el text no va acabar de satisfer al nombrós públic que omplia la sala.

 

Avui el matí hi ha hagut la popular Sardinada a la pista poliesportiva, que amb el bon temps que feia ha congregat a molts veïns. A continuació l’Associació de Joves també s’ha sumat a la festa, organitzant un Torneig d’Estirar Corda, i la Comissió de Festes, amb la col·laboració especial d’Eva Parera han organitzat el taller “Crea el teu imant de l’Encantada”.

 

La Missa a l’Església de Santa Maria de Bellver, amb la participació de l’Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí i el concert i ball amb el grup Pep i María José de la tarda a la Cooperativa, completen els actes de les festes de Sant Vicenç 2019.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article