Canvis en l'espai jove a la Barraca

S'amplia l'horari, les activitats i la tècnica de cultura, Laura Pascual, assumirà també la Coordinació de l'àrea de Joventut.

per Redacció

Societat, Política

Canvis en l'espai jove a la Barraca
Canvis en l'espai jove a la Barraca

En la darrera Junta de govern local de l'ajuntament de Font-rubí, es va aprovar la contractació de l'empresa Esport i Lleure Alt Penedès, S.L. (actualment ja fa el casal d'estiu) perquè aporti un tècnic dinamitzador per l'àrea de Joventut. En Marçal Peguera serà aquest nou dinamitzador per desenvolupar les activitats a l'espai Jove "La Barraca".

També s'ha acordat que la Laura Pascual, que actualment fa les tasques de Tècnica de Cultura, assumeixi també la coordinació de l'àrea de joventut com a Tècnica de Joventut.

També hi haurà una ampliació de l'horari d'obertura del local "La Barraca". Atenen les peticions dels joves, a partir del pròxim 1 de febrer, l'Espai Jove obrirà a banda de l'horari habitual dels dilluns, dimecres, divendres, també els dissabtes en el mateix horari (de 5 a 8 de la tarda).

 

Amb tots aquests canvis es vol fer un gir important a la funció de "La Barraca". Es pretén que sigui un espai dinàmic i actiu. També educatiu, d'aprenentatge, intercanvi, deliberatiu, ... etc.

Tot això es vol fer amb la participació activa, real i democràtica dels joves.

Per últim, en els pròxims mesos es vol elaborar un nou Pla Local de Joventut que hauria d'aplicar-se l'any vinent.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article