Setanta anys de l'Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí (1949 - 2019)

Ahir diumenge 16 de juny, concert d'aniversari per celebrar aquests 70 anys de cant coral amb homenatge als socis fundadors i al director.

per Josep M. Rovira

Societat, Cultura i festes

Setanta anys de l'Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí (1949 - 2019)
Setanta anys de l'Agrupació Coral de Guardiola de Font-rubí (1949 - 2019)

Enguany, l'Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí celebra el seu 70è aniversari. Ahir diumenge va tenir lloc els actes commemoratius amb un concert de cant coral a la sala d'actes del Centre Recreatiu "La Cooperativa" de Guardiola.

 

En primer lloc actuà la Coral de Guardiola en què cantaren sis cançons, per acabar cantant la sardana Font-rubí d'Àlex Cabré.

Agrupació Coral Guardiola de Font-rubí

 

A continuació ho feu la coral convidada, la Societat Coral i d'Esbarjo La Margaridoia de Santa Margarida i Els Monjos, que també cantà sis cançons del seu repertori.

Societat Coral i d'Esbarjo La Margaridoia de Santa Margarida i Els Monjos

 

L'acte, que va estar conduït per la Presidenta de l'Agrupació Coral, la Sra. Pilar Bonaterra, va continuar amb l'homenatge als socis fundadors: Josep Gallego i Salvador Buixens i també al director de la Coral Antoni Grimau pels seus 30 anys de director.

Josep Gallego

 

Salvador Buixens

 

Els records foren lliurats per la Federació de Cors de Clavé. A continuació, l'alcalde Xavier Lluch i la regidora de Cultura Carme Sibil dirigiren unes paraules d'agraïment i reconeixement a la Coral i als homenatjats.

 

Per tancar l'acte, cant conjunt de les dues corals.

 

En acabar, van obsequiar amb un generós pica-pica a tots els assistents que ompliren la sala d'actes.

 

Per molts ANYS Coral.  No és gens fàcil que una entitat cultural sobrevisqui 70 anys.

Comentaris

Pilar Bonaterra Cotal Font-rubí
1.

Gràcies per l'articla que heu fet i les fotos ,la coral vam disfrutar fen la festa per celebrar el 70 anys de cant coral, i poder fer un reconeixement a Josep Gállego , Salvador Buxens i Antoni Grimau ,

Comenta aquest article