Mor en Xavier Serdà en un accident amb el seu tractor

Pocs minuts abans de les 14 hores s'ha activat tots els serveis d'emergència però no han pogut fer-hi res per salvar-li la vida.

per Redacció

Societat

Foto arxiu cedida per l'ADF de Font-rubí
Foto arxiu cedida per l'ADF de Font-rubí

Per causes que encara s'estan investigant, el tractor Pasquali que conduïa pel camí que va d'El Sarral de Dalt a casa seva de Cal Serdà, ha sortit de la via i ha caigut per un marge amb la mala sort que el petit remolc que portava li ha caigut a sobre.

En un primer moment ha pogut avisar telefònicament al seu veí perquè avisés a l'ambulància. Tot i que s'han activat cinc patrulles del cos dels Mossos d'Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del SEM, no l'han pogut reanimar.

 

Xavier Serdà era membre fundador i expresident de l'ADF de Font-rubí, i ha estat sempre molt vinculat i actiu en la defensa forestal i protecció del medi ambient. Durant molts anys havia fet tasques de vigilància per la serra de Font-rubí.

 

Adjuntem un escrit que ens ha fet arribar l'ADF de Font-rubí.

 

Font-rubí, 24 de juny del 2019

L’ADF de Font-rubí, vol expressar el mes sincer condol a la família i amics del nostre voluntari Xavi Serdà, fundador de la nostra ADF.

 Treballador incansable, va ser president de la nostra ADF durant molts anys  i que gràcies a ell vàrem poder dur a terme infraestructures contra  incendis forestals  com son les basses d’extinció ubicades en el nostre municipi.

Era un gran coneixedor del nostre municipi i sempre estava disposat en ajudar i col·laborar amb tothom, així ho va demostrar durant moltes campanyes forestals, on  va ser el Vigilant del PVI de Font-rubí

Xavi, et trobarem a faltar, descansa en Pau.

El veritable adéu no arriba amb el comiat sinó amb l’oblit.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article