Reconeixement del Govern de la Generalitat a les ADF

Acte de celebració dels 30 anys de la creació de les primeres ADF, amb una representació de les ADF del Penedès

per Redacció

Societat, Política, Comarca

Acte de celebració dels 30 anys
Acte de celebració dels 30 anys

Ahir 3 de juliol, el president de la Generalitat Quim Torra i la Consellera d’Agricultura Teresa Jordà, van assistir a  l’acte de celebració dels 30 anys de la creació de les primeres ADF. Un reconeixement i homenatge a tots aquells voluntaris que avui continuen la tasca de prevenció i suport a l’extinció que fan de forma altruista a través de les ADF (Agrupacions de Defensa Forestal). A l’acte que es va fer a la delegació del Govern de la Catalunya Central també van assistir Directors Generals, Alcaldes de la comarca del Bages i nombroses autoritats i representants institucionals.

Es va projectar un vídeo que recull la història de les ADF a través de testimonis, es va visitar la oficina del Secretariat d’ADF de Catalunya i es va visitar una mostra representativa de diferents tipus de vehicles de les ADF saludant personalment a tots els voluntaris.  El President i la Consellera van tenir ocasió de conèixer de primera ma la realitat actual de les ADF a través de la seva gent.

 

El President va agrair i felicitat en nom del govern a tots els voluntaris de les ADF la noble tasca que fan pel país, i per conservar els boscos per les generacions futures.  La Consellera fa afegir que aquest moviment de la societat civil de Catalunya en defensa del medi ambient i els boscos és únic a tot Europa i això ens fa ser singulars i deferents. I que les ADF tenen tot el recolzament de la Generalitat en tot allò que faci falta. 

Segons paraules del mateix president les ADF són una mostra de  generositat, solidaritat, compromís, i estima pel país des de fa 30 anys. “Gràcies per ser-hi sempre, arreu i per tenir aquest sentiment de lluita per la terra que deixarem als nostres fills”.

 

Una representació de les ADF del Penedès es va desplaçar fins a Manresa per assistir a aquest acte d’homenatge a les ADF i de celebració dels 30è aniversari.

Comentaris


No hi ha cap comentari

Comenta aquest article